Sosyal Medya

Teşkilat 58. Bölüm Fragmanı Son Bölüm Fragmanı İzle

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de...TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 58. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak ve Teşkilat yeni bölüm fragmanı izle!


 

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 58. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak ve Teşkilat yeni bölüm fragmanı izle! Peki, Teşkilat 58. bölüm fragmanı izle! Teşkilat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat 58. bölüm fragmanı izle! Teşkilat yeni bölüm fragmanı izle! Teşkilat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizdedir…


TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı ve yeni bölümde seyircileri neler bekleyecek merak konusu oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 58. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak ve Teşkilat yeni bölüm fragmanı izle!

TEŞKİLAT DİZİSİ KONUSU NE?

Türkiye'nin isimsiz kahramanlarının hikayeleri ilk kez tüm gerçekliği ile Teşkilat'ta ekrana gelecek. Dizinin kahramanlarına hayat verecek olan oyuncular, karakterlerini canlandırmak için derinlemesine araştırmalar yaptılar; gerçek olayların dökümanlarından ve konunun uzmanlarından eğitim aldılar. Türk milli istihbaratının kuruluşundan bu yana imza attığı olağanüstü başarıların nefes kesici hikayeleri, Teşkilat'ta gün yüzüne çıkacak.

 Teşkilat 57. Bölüm

Teşkilat 57. Bölüm Özeti:


Zehra, ekibi deşifre edenin kim olduğunu öğrenmiştir ancak bu bilgi, onu ölümün kıyısına getirir. Savaşı başlatan Efkar, Ömer’in ‘Hasan Atmaca’ sorgulamalarıyla karşı karşıya kalınca iplerin kopmak üzere olduğunu fark eder. Korkut’un ise uzun zamandır kaçtığı meseleyle yüzleşme vakti gelmiştir.Ekip haini bulmak için çalışırken; Ömer, Zehra’yı hayatta tutmak için amansız bir mücadeleye girişir.

Bu durum Ömer ve Zehra arasında ilk defa bir kırılma yaşanmasına sebep olurken, ekibi deşifre eden hainin hedefinde Zehra vardır.


Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda;

Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak rol alıyor.


TEŞKİLAT HANGİ GÜN VE SAAT KAÇTA?

Seyircilerin merakla izlediği Teşkilat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları gündeme geldi. Teşkilat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Teşkilat 58. bölüm fragmanı izle! Teşkilat yeni bölüm fragmanı izle! TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı ve yeni bölümde seyircileri neler bekleyecek merak konusu oldu.


TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisi her Pazar saat 20:00'da seyircisi ile buluşuyor.

Teşkilat 58. Bölüm Fragmanı